De kracht van kruiden; rustbrenger en energiegever

2 speciale thee samenstellingen voor jou: Luister en Beweeg

Tijdens mijn coaching trajecten maak ik graag gebruik van de heilzame werking van kruiden. Zoals je misschien wel weet, hou ik van water met een smaakje. Een schijfje citroen of wat muntblaadjes of zelfs enkele besjes, dat heeft toch iets extra. Als we dat nu eens echt uitbouwen en nog een extra dimensie geven bedacht ik me enkele maanden geleden.

Water met een smaakje

Samen met herboriste Eef van ‘Bee at den Hof’ heb ik twee samenstellingen gemaakt die ondersteunend werken. Wat het extra leuk maakt is dat ze zowel warm als koud (ice tea) te drinken zijn.

Luister – rustbrenger

Deze thee is een speciale samenstelling om jou tot rust te brengen. De mengeling bestaat uit passiebloem, citroenmelisse, oranjebloesem, linde en lavendel en munt.

Passiebloem is rustgevend en staat ook voor de passie voor mijn vak – alleen het beste voor jou!

Citroenmelisse brengt rust, maar ook succes, genezing geluk en liefde. Het bloeit volop in mijn tuin.

Oranjebloesem is rustgevend en zorgt voor een zoete toets.

Linde brengt verbinding, niet enkel met jezelf maar ook met anderen.

Lavendel helpt bij stress en hoofdpijn, het verlicht angsten en is zeer geschikt ook voor het slapengaan door de rustgevende en kalmerende werking.

Munt tenslotte zorgt voor zuivering en staat voor liefde (ook voor jezelf) en genezing. 

Zowel citroenmelisse als munt, lavendel en passiebloem kan je in mijn tuin vinden.

De Luister-thee serveer ik je graag aan het begin van een coachingtraject. Op dat moment heb je waarschijnlijk behoefte aan een luisterend oor. Je verhaal vertellen, dat lucht op. Daarna gaan we op zoek naar wat je vooruit kan helpen en dat helemaal op jouw eigen tempo. Ik breng je terug in verbinding met jezelf, via ademhalingsoefeningen en/of een wandeling in de natuur.

Eerst stilstaan om dan vooruit te gaan!

Beweeg – Energiegever

Deze thee is een unieke samenstelling om jou meer energie te geven. De mengeling bestaat uit Ginseng, rozenbottel, brandnetel en gember.

Ginseng is een immunobooster en helpt je met concentreren, onthouden en je inspiratie te vergroten. Verder geeft dit eigenzinnige plantje je energie en is dus zo een vervanger voor koffie. Drink dus niet teveel voor het slapengaan.

Rozenbottel versterkt je weerstand en geeft je meer energie. In rozenbottels zitten bijna tien keer zo veel vitamines C dan in bijvoorbeeld sinaasappels.

Brandnetel wordt gezien als de koning der kruiden en staat voor een goede verbinding met de aarde, het zuivert en reinigt, het laat je energie weer stromen zodat je die ballast achter je kan laten.

Gember herstelt de balans in je lichaam, het geeft je kracht en staat voor succes, passie en liefde.

De Beweeg-thee serveer ik graag na enkele sessies in het coachingtraject. Je zal zelf wel aanvoelen wanneer je er klaar voor bent.

Dat betekent dat je nu de volgende stappen kan zetten. Ook tijdens een loopbaancoaching brengt deze thee jou in beweging, het brengt inspiratie.

Oh ja, de gember zorgt voor een sjot onder je gat! 😉

Zowel koud als warm

Beide thee samenstellingen kunnen zowel warm als in de vorm van ice tea gedronken worden.

Ice tea Luister – rustbrenger en Ice tea Beweeg – energiegever

Hou je bv. niet van lavendel, munt of gember? Geen nood, deze zachte en uitgebalanceerde mengelingen vallen bij velen in de smaak.

Zelf ‘pimp’ ik mijn thee bijvoorbeeld graag met wat extra citroenmelisse of gember.

Uiteraard hoèf je tijdens je coachingtraject geen thee te drinken, maar laat bij je aanvraag voor een kennismaking zeker weten dat je graag thee drinkt, dan zet ik ‘m alvast voor je klaar!

Update: Je kan deze thees helaas niet meer verkrijgen, enkel ter plaatse tijdens een gesprek, zolang de voorraad nog strekt.

Ik bied een GRATIS intakegesprek aan van 30 minuten. Klikt het, dan bekijken we welk traject het beste is voor jou.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Ik stop ermee!

Ik stop ermee!

Over groeien als mens en ondernemer; over sterke waarden.