Rust in je hoofd, energie in je lichaam

Mijn Missie

 Als loopbaanbegeleider en lifecoach begeleid ik jou als 30’er tot 50’er als je de weg bent kwijtgeraakt op professioneel gebied en/of in je privéleven. Daarbij gaan we samen op zoek naar je rustbrengers en energiegevers. Als je je goed voelt in je vel, mentale rust vindt en een gepaste job uitoefent, voel je je immers gelukkig. Dit straalt af op zowel je professionele omgeving als je privéomgeving, wat voor meer verbondenheid, begrip en respect zorgt in de wereld.

Lifecoaching omvat begeleiding op fysiek, emotioneel, relationeel, financieel en professioneel vlak. Loopbaanbegeleiding speelt specifiek in op professionele behoeften.

Allerhande workshops, o.a. rond communicatie, zijn hierbij een extra troef.

Mijn motto is: “Als je jezelf en anderen toestaat om te groeien, kun je overal gelukkig zijn.”

Mijn Visie

Ik geloof dat je veel meer kunt dan je zelf denkt. Als je eens stilstaat en luistert naar jezelf en ontdekt wat je goed en graag doet, wat je belangrijk vindt en waar je naartoe wil, dan kun je op weg om dit concreet te maken. Met andere woorden, je uitdagingen energiek aanpakken en met veel zin in het leven staan. Daarvoor moet je wel in actie komen en ‘bewegen’, want als je niets doet, dan verandert er niets. Een persoonlijk doel vinden, iets wat echt bij je past, en daar naartoe werken brengt dus meer rust, energie en (werk)geluk.

Investeren in persoonlijke groei, door effectief te communiceren en respectvol om te gaan met elkaar, zorgt voor een sterke verbinding. Hierdoor zullen werknemers, en bijgevolg ook bedrijven, beter functioneren. Dat resulteert dan weer in een stijgende productiviteit.

Conclusie: gelukkige ouders, kinderen, werknemers, vrienden … maken de wereld mooier!

 Met Esther Simons, Luistert wil ik een gevestigde waarde zijn, waarbij coaching net zo evident is als een bezoek aan de tandarts. Mijn doel is jou bewustmaken van het belang van persoonlijke ontwikkeling, zodat je iets doet wat bij jouw talenten past. Het is cruciaal dat je in de eerste plaats naar zichzelf luistert. Esther Simons staat voor een centrum waar mensen zich gehoord, gesteund en veilig voelen. Door beweging geef je je leven stap voor stap vorm zoals jij dat zelf wil. Zo blijf je in verbinding met jezelf, op het werk en in je privéleven.

Uiteindelijk vind je rust in je hoofd en energie in je lichaam.

.

Ik help jou vooruit. Eens praten?

Invest in yourself! You can afford it, trust me.

Ik voel me echt super, het resultaat van jouw geweldige begeleiding
werpt echt zijn vruchten af…… HEERLIJK!