Want je bent goud waard!

Loopbaanbegeleiding

met VDAB loopbaancheques
Met een 360° kijk op jouw talenten, dromen en persoonlijkheid, helpen we je om de juiste professionele keuzes te maken!

Samen zetten we je groeigoesting om in actie! Tijdens een persoonlijk coaching traject nemen we de TIJD om écht stil te staan, OPTIES te verkennen, een KEUZE te maken en een concreet ACTIEPLAN uit te werken.

Of je nu werknemer, zelfstandige, leerkracht, ambtenaar of werkgever bent, je betaalt zelf maar ong. 10 euro/uur voor de persoonlijke begeleiding en de overheid past de rest bij. 

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque.

In 2011 heb ik zelf loopbaanbegeleiding gevolgd, als ik daar nu op terugkijk, dan was het de nagel op de kop. Toch is het in 2016 ‘misgelopen’ en ben ik tegen een burn-out beland. Werksituaties veranderen, je verandert zelf als medewerker en soms ben je niet meer de juiste persoon op de juiste plaats. Daarom ben ik er enorm voorstander van dat je tijdig je loopbaan eens onder de loep neemt, vóórdat je al je energie verliest. Als coach krijg ik heel wat mensen in de praktijk die worstelen met de ‘gouden kooi’, hun jobinhoud, collega’s of hun work-life balans. Mijn bedrijfsachtergrond en coachingvaardigheden gecombineerd met heel wat enthousiasme en een rugzak vol praktische tools zijn de ingrediënten waarmee we focussen op jouw specifieke situatie en op zoek gaan naar het antwoord op jouw loopbaanvraag. Ik neem je zelfs mee naar buiten voor een extra dimensie!

Kom ik in aanmerking

voor een loopbaancheque?

Op het ogenblik van je aanvraag moet je aan deze 4 voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je werkte minimum 7 jaar (= 84 maanden) als werknemer of zelfstandige.
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen. 

Start nu!

Stap 1

Contacteer mij. Al je vragen zijn welkom!

Stap 2

Tijdens een kort telefonisch kennismakingsgesprek krijg je heel wat informatie. Jij beslist of we een loopbaanbegeleiding opstarten en we plannen een eerste afspraak.

Stap 3

Vraag je eerste loopbaancheque via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe. Na 4 uur coaching, kan je de tweede cheque bestellen, de tweede cheque geeft je recht op 3u coaching.

Stap 4

Samen starten we jouw persoonlijke traject; dit kan 1-op-1 of online.

Contacteer me voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek!

Download 5 krachtige vragen die je toekomst bepalen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang ze meteen!
Als loopbaanbegeleider maak ik deel uit van het geweldige team van loopbaancoaches van GrOw for it, één van de erkende loopbaancentra van VDAB in Vlaanderen.
Growforit
Loopbaancheque
Working hard for something you don’t care about, is called stress.
Working hard for something you love, is called passion.
Ik voel me echt super, het resultaat van jouw geweldige begeleiding
werpt echt zijn vruchten af…… HEERLIJK!