Zij zeiden ‘JA’!

Dit zeggen ze …

Onlangs botste ik tegen de spreekwoordelijke muur. Omdat ik geen zin had om ter plaatse te blijven trappelen en (over)ijverig zocht naar antwoorden om mijn situatie op te lossen, ging ik op zoek naar een loopbaancoach. Vrij toevallig kwam ik bij Esther terecht. Na het intakegesprek wist ik meteen dat zij de geknipte persoon was om me te begeleiden; ik heb nogal een boontje voor enthousiaste, gedreven en positieve mensen. Esther heeft me heel stapsgewijs tot inzichten laten komen en maakt daarbij gebruik van een indrukwekkende ‘coachtrukendoos’. Ze stemde haar sessies bovendien af op mijn persoonlijkheid. Dankzij Esthers coaching kreeg ik woorden om dingen te benoemen en trok de mist in mijn hoofd beetje bij beetje op.
EW – leerkracht
De tegenwind waartegen ik vocht is gaan liggen! Ik wilde altijd maar tegen dat onbekende blijven boksen, maar dat heb ik niet in de hand. Nu krijg ik regelmatig te horen dat ik zo rustig ben, zo relaxed met de situatie.
Els V. – privésector
Ik voelde me van in het begin op m'n gemak. Nu weet ik wat ik nodig heb in een job en wat me energie geeft. Ook de DISC analyse was een eyeopener. Ik had niet gedacht dat ik deze richting zou uitgaan. Jouw begeleiding heeft echt nieuwe deuren geopend.
Tinne S. – zorgsector
Esther, jouw coaching geeft me vleugels! Ik was over mijn toeren, had het echt moeilijk en zag het allemaal niet meer zitten. Na die sessie is het beginnen keren en alleen maar bergop gegaan. Mijn handen jeuken om mijn nieuwe project vorm te geven. Dit was beter dan Red Bull!
Wendy G. – privésector
Wat een boost! Een nieuwe job in februari! Dankjewel voor het 'klankborden', de leuke gesprekken, de motiverende e-mails en de sjot onder mijn g*t. Het was een heel proces maar ik vond het heerlijk om jou als coach aan de zijlijn te hebben.
OVB – privésector
Ik sleepte me naar het werk en telde de uren af. Jij liet me eens goed nadenken over wat ik wou. Ik ging gericht solliciteren en voelde me hier ook goed voorbereid. Ondertussen heb ik een nieuwe start genomen, bedankt!
EVP – zorgsector
Esther voelde perfect aan wat mijn pijnpunten zijn. Ze vult goed aan en stuurde me in de juiste richting. Op mijn tempo, zonder druk. Ze maakte het verschil door het inzetten van zowel zachtheid als deskundigheid. Stapsgewijs en met respect voor mij en mij als persoon.
NE – zorgsector
Een nieuwe job in coronatijden, wie had dat gedacht!? Met mij gaat het uitstekend, dankzij m'n goede coach. Ik heb een voorstel gehad van dat ene bedrijf en heb het met veel plezier aanvaard. Een verbetering in alle opzichten. Daarom wil ik jou toch nog eens speciaal BEDANKEN!
RP – privésector
Invest in yourself! You can afford it, trust me.