Zij zeiden ‘JA’!

Dit dachten ze …

Ongelooflijk hoe goed ik me nu terug voel in vergelijking met enkele maanden terug! Weer helemaal de oude … zonder pijn, redelijk zelfzeker, vol energie … kortom wat een verschil! Jij zegt dat ik het zelf heb gedaan, maar ik kwam wel steeds met een boost uit jouw deur! Je aanpak werkt wel, nl. niet blijven hangen in zelfmedelijden, maar de koe bij de horens vatten en toekomstgericht werken. Je hebt me handvaten aangereikt en soms ook wel dingen afgestoft die ik eigenlijk wel wist, maar even vergeten was. Ik vind het super wat je doet en hoop dat je nog veel mensen kan helpen.
SS – leerkracht
Lieve Esther, even was ik mijn weg kwijt …dankzij jou vond ik hem terug. Een dikke pluim voor jou! Voor je manier van werken, je persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Telkens ik naar jou kwam, was het een beetje als “thuiskomen, weer een beetje dichter bij mezelf komen”. Je doet dit schitterend en professioneel!
DP – onderneemster
Bedankt voor het luisterend oor, de nieuwe inzichten, de bruikbare tools en de deugddoende ondersteuning. Bedankt om me terug hoop en goesting te geven in de toekomst!
FT – zorgsector
De coaching was voor mij zeer zinvol. Ik heb antwoorden, inzichten en handvaten gekregen voor de grote vragen, kleine en grote problemen waar ik in mijn privé- maar ook in mijn werksituatie moeite mee had en mijn energie om er op een positieve manier mee om te gaan, heeft een opkikker gekregen en daar had ik nood aan. Dankjewel!
FVM – zorgsector
Esther, jij bent het levende voorbeeld van een hele mooie ‘toepassing’ op wat we leren. Je bent geworden wat je wil, je doet het met je hart, je inspireert en je doet dat super!
KW – privésector – workshop
Bedankt Esther, ik voel me stukken beter! Nu weet ik ook dat ik de juiste beslissing genomen heb en ik ga volledig voor mijn geluk en toekomst. Het was zoveel meer dan ik verwacht had. Je bent ervoor geboren, doe zo verder!
AV – onderneemster
Dankzij Esther besef ik dat verandering enkel vanuit mezelf kan komen. Ik heb een stevige basis meegekregen en nuttige tips om toe te passen. Nu vertrouw ik erop dat het me zal lukken. Esther staat voor een professionele, hartelijke en toegewijde begeleiding, een boost mag je zeker verwachten!
Nele Huybrechts – zaakvoerster Tekstvariant
Jij levert fantastisch werk! Bedankt voor je luisterend oor, de hulpmiddelen en de fijne gesprekken. Ik heb leren relativeren en loslaten en kan terug genieten van de kleine dingen.
Evy – privésector
Invest in yourself! You can afford it, trust me.