De natuur als extra dimensie

Coaching

Life Coaching

De vragen die je jezelf niet kan stellen.

Als gecertificeerd lifecoach stel ik je de vragen die je jezelf niet kan stellen. Ik ga heel resultaatgericht te werk en we gaan op zoek naar wat jij echt wil, naar wie jij wil zijn en wat jij wil bereiken.

Ben je het noorden even kwijt? Dan help ik je graag terug op weg. Ik geloof heel sterk in het menselijk potentieel en dat je meer kan dan je zelf denkt. Laat mijn vertrouwen in jou ervoor zorgen dat je weer gelooft in jezelf.

Investeer in jezelf, want je bent het waard!

Stress en Burn-out

Draai die energiekraan terug open.

Als ervaringsdeskundige en coach met een aanvullende opleiding rond stress en burn-out kan ik je begeleiden in jouw proces. We gaan samen stap voor stap en aan de hand van het ACCESS Model op zoek naar jouw energievreters en energiegevers. Waar loopt het mis en hoe kunnen we deze situatie omkeren? Een burn-out is voor vele mensen een keerpunt en een nieuwe start. Graag begeleid ik jou, samen met je huisarts, naar een energieker leven!

Als coach bied ik ook workshops aan over persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een traject kunnen we heel gericht kijken wat jou nog verder kan helpen.

Ik bied een GRATIS intakegesprek aan van 30 minuten, zo kunnen we kijken of er een klik is tussen ons en of we samen een traject kunnen starten.
I want to inspire people. No better feeling than someone saying:
‘Because of you I did not give up!’
Ik voel me echt super, het resultaat van jouw geweldige begeleiding
werpt echt zijn vruchten af…… HEERLIJK!