Een goede verbinding leidt tot succes.

Team van loopbaanbegeleiders

1 + 1 = 3

Als ervaren en gedreven team helpen we je graag om de juiste professionele keuzes te maken. Je kan bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB en betaalt zo 80 euro voor 7 uur begeleiding.

Voor meer info over loopbaancheques, klik hier

Je kan bij ons terecht voor 1-op-1 gesprekken en/of begeleiding online.

Esther Simons (Tessenderlo)

Ben je je job ontgroeid of klaar voor een nieuwe uitdaging? Leer je met de zaken omgaan of ontsnap je uit die (gouden) kooi? Je bent sowieso in goede handen bij mij als ervaren loopbaanbegeleider en coach (burn-out, communicatie, zelfvertrouwen). Ik neem je zelfs mee naar buiten voor een extra dimensie.

Betrokken, Respectvol, Discreet, Hartverwarmend, Resultaatgericht

Hilde Theunis (Oostham)

Of je nu veel stress ervaart door een conflict met een collega, het thuiswerken, een onevenwichtige work/life balance, of omdat je geen ‘nee’ kan zeggen, via een traject op maat  help ik je loopbaankeuzes te maken vanuit je hart met minder stress en een blijer mens als gevolg. Als jij het ok vindt, trekken we ook de natuur in.

Innovatief, Daadkrachtig, Creatief, Recht door zee, Open minded

Anne Louis (Zonhoven)

37 jaar ervaring in het bedrijfsleven zijn troeven die ik meeneem in loopbaanbegeleiding. Met de natuur als spiegel ontdekken we samen je talenten, competenties, vaardigheden en prioriteiten. Wat geeft jou energie, wat drijft je, wat motiveert jou? We stippelen samen een weg uit naar veerkracht, groei en geluk. Je wordt de beste versie van jezelf en je leeft in overeenstemming met je ware natuur.

Authentiek, Empathisch, No Nonsense, Liefdevol, Discreet

Grietje Bijnens (Bilzen)

Op zoek naar meer veerkracht en plezier in je job en je leven?
Ik kijk graag met jou vanuit een ander perspectief naar jezelf en je omgeving. Ik stel je vragen die tot de kern doordringen en jou inzichten geven om de weg naar de oplossing duidelijk te maken. Met veel passie, empathie en humor zet ik mijn 25 jaar werkervaring en professionele opleidingen in om samen met jou op ontdekkingstocht te gaan en jouw doelen te bereiken.

Passie, Humor, Empathie, Rust, Verbinding

Vervoeg jij ons team?

(Regio Diest/Mol/Beringen/Hasselt )

Ik sta open voor fijne samenwerkingen. Ben jij een ervaren loopbaancoach met een rugzak vol kennis en tools? Kan je je vinden in mijn visie en wil je deel uitmaken van een fijn team waar persoonlijk contact belangrijk is? Heb je kennis van HR en leiderschap of andere interessante thema’s? Ik hoor graag van je.

Wat wij belangrijk vinden

Openheid en respect

Persoonlijke ontwikkeling

Verantwoordelijkheid

Resultaatgericht

Enkel het beste voor jou