Niet alleen denken, maar ook ervaren!

Workshops voor particulieren

Wat haal je hieruit? Alles begint bij jezelf, leer ontdekken wie je bent en wat je écht wil. Een rol spelen op het werk of thuis kost je ontzettend veel energie. Energie die je beter kan steken in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Als jij gelukkig bent, heeft dat ook een ongelofelijk effect op de mensen om je heen: op je partner, kinderen, vrienden en collega’s,…

Deze investering in jezelf maakt een wereld van verschil!
Ik spreek uit ervaring.

 

WORKSHOP VISION BOARD – donderdag 11 januari 2024 –

Medisch Thuis – Borgtstraat 1 – 2430 Vorst-Laakdal

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. 

Een beeld bevat vormen, kleuren, uitdrukkingen, die allemaal boodschapjes sturen over inhoud en gevoel. Daarom kan het visualiseren van je dromen, wensen en plannen in een vision board ook helpen bij het realiseren ervan. Door in één oogopslag je verlangens, gevoelens, doelen en wensen in beeld voor je te zien, geef je je onderbewuste het signaal dat je op de goede weg bent.

Plaats je vision board op een plaats waar je veel voorbijkomt, zodat je het regelmatig (bewust en onbewust) ziet. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Daarom is het een goed idee om je dromen, wensen en plannen zichtbaar te maken in een vision board om zo vlugger te bekomen wat jij wil in je leven. Met een vision board kan je je intenties voor een nieuwe start visualiseren zoals bij het begin van een nieuw jaar, jouw verjaardag, een nieuw schooljaar of een nieuw hoofdstuk in je leven…

Tijdens deze workshop maak je echt even tijd voor jezelf en breng je je wensen, dromen en doelen in beeld. Door ze te visualiseren in een vision board spreek je het intuïtieve deel van je hersenen aan en haal je diepe, soms nog sluimerende verlangens naar boven. Je maakt je visie op deze manier “echt” en geeft jezelf een houvast om naartoe te werken.

Als je al een goed idee hebt van wat er op je vision board moet komen en je hier al afbeeldingen, foto’s, quotes, tekeningen,… voor hebt, mag je die zeker meebrengen.

Prijs: €40, inclusief alle benodigdheden en koffie/thee/water.

Inschrijven kan via mail: esther@esthersimons.be

Workshop Vision Board creëren

 

Liever niet in groep? Dan werken we een 1-op-1 traject uit.

Invest in yourself! You can afford it, trust me.

Ik voel me echt super, het resultaat van jouw geweldige begeleiding
werpt echt zijn vruchten af…… HEERLIJK!