Ik stop ermee!

Over groeien als mens en ondernemer; over sterke waarden.

Say yES! stopt ermee…

Wist je dat ik in 2016 een ‘goeie job’ heb laten vallen om zelfstandig coach te worden? Een job dicht bij huis, veel vrijheid, leuke sector en op woensdag thuis.  En toch was ik daar niet gelukkig, op den duur deed het zelfs heel erg pijn en ik wist bovendien waar ik zooo graag naartoe wou. Dus ik sprong… .

Maar het zwembad was niet vol, het was ook niet leeg, maar het was wèl ontzettend eng. Die onzekerheid, van 0 moeten beginnen, het onbekende… Dus ben ik hulp gaan zoeken over hoe ik nu een zaak moest opstarten. De klanten kwamen druppelsgewijs binnen en na 9 maanden begon het te draaien.

Ik ben blijven bijleren, bijschaven en Say yES! groeide. Die naam koos ik omdat het kwam uit de quote ‘Say yES to new adventures’. En dat deed ik dus volop. Ook vond ik hem heel erg passen bij mijn klanten. Een coachingtraject volgen is al een heel avontuur, ook voor mij want ik heb geen glazen bol. Ook daarna blijft het leven een avontuur, en het is nodig om af en toe uit je comfortzone te komen en te groeien.

En Say yES! groeide, er was social media, kaartjes, folders, klanten en uiteindelijk ook een website. Bloed zweet en tranen en veel geduld, maar de website was er.

Het groeide en toch voelde het niet goed…

Na 3 jaar was ik zelf zo gegroeid dat Say yES! niet meer de hele lading dekte. Er was meer, ik deed meer,… Dus ik ben terug gaan onderzoeken wie ik ben, waar ik goed in ben en waar ik voor sta.

En dus daarom; een nieuwe naam en een nieuw logo!

Esther is zwierig geschreven en staat voor mijn dynamische kant.

Simons is dan weer heel statisch en staat voor mijn gereserveerdheid en discretie.

Daaronder mijn 3 waarden: Luisteren – Bewegen – Verbinden.

Ik vertel je er heel graag meer over!

Luisteren

We hebben allemaal nood aan iemand die luistert. Ik luister naar jouw verhaal, waar je staat en waar je naartoe wil. Ik doe je bovendien ook luisteren naar jezelf. Want jij wéét eigenlijk diep vanbinnen wel wat je wil.

Spreken is Zilver
Zwijgen is goud
Luisteren is diamant!

Op mijn vorige job voelde ik me niet gehoord en dat is zo belangrijk. Dus ik luister naar jou, naar jouw verhaal en naar wat jij nodig hebt.
Onbevooroordeeld & Actief.

Bovendien doe ik je ook naar jezelf luisteren. Heel wat mensen zijn de balans tussen ratio en emo kwijt. Ik breng je terug in evenwicht zodat je terug eerlijk kan zijn met jezelf.

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Waar wil ik naartoe?

Ik stel je vragen om je verhaal scherp te krijgen. En daarmee gaan we aan de slag, we zetten dit om in actie!

Bewegen

We weten allemaal wat we moeten doen om goed voor onszelf te zorgen. Zelf krijg ik mijn inspiratie terwijl ik beweeg; wandelen of lopen, tennissen houden mij fit en alert! Maar… ik zet ook jou in beweging. Letterlijk als ik je mee naar buiten neem voor een wandelcoaching en figuurlijk natuurlijk ook. Als waar je nu staat niet de plaats is waar jij wil staan, dan gaan we kijken welke stappen je kan ondernemen om te geraken waar jij naartoe wil.

Zelf geloof ik heel sterk in: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Zo trek ik twee keer per week mijn loopschoenen aan en vind je me ook op het tennisveld.

Licht, lucht en zuurstof brengen rust en helderheid in je hoofd.

Ik zet je letterlijk in beweging want ik neem je graag mee naar buiten. We zetten in op ademhaling en de natuur geeft een extra dimensie aan de coaching. Als je wandelt en je lichaam in beweging brengt, dan komt ook ‘dat koppeke’ op gang. Wandelend kom je tot inzichten. Voor veel mensen praat het trouwens ook gemakkelijker.

Ik zet je ook figuurlijk in beweging. Stap voor stap gaan we vooruit richting jouw doel.

 • Waar wil ik naartoe?
 • Hoe geraak ik daar?

We doen dit in kleine stapjes, je hebt geen zevenmijlslaarzen nodig. Soms is het trouwens eens nodig om 2 stapjes achteruit te zetten om er dan weer 3 vooruit te gaan. Dit alles gebeurt op jouw eigen tempo.

We zetten in op een groeimindset en gaan kijken naar mogelijkheden!

Verbinden

De connectie tussen je hoofd en je hart is ook belangrijk. Ik werk graag met mensen waar ik een klik mee heb, dat voelt zelfs niet als werken ;-). Ik breng je terug in verbinding met jezelf. Daardoor ga jij je terug veel beter in je vel voelen en je zal zien, dat heeft ook een ongelofelijk effect op de mensen rondom jou!

Je bent heel welkom voor een gratis kennismakingsgesprek, daarin luister ik naar jouw verhaal en leg ik je uit hoe ik mijn coachings aanpak. Belangrijk hier is dat we beiden een ‘match’ voelen.

Tijdens de coaching zorg ik ervoor dat je terug in verbinding komt met jezelf. De harmonie tussen je hoofd en je gevoel, weet je wel. We gaan op zoek wat goed is voor jou.

Wat goed is voor jou is ook goed voor de mensen rondom jou!

We gaan op zoek naar wat jou rust geeft en waar jij terug energie van krijgt. Waar word jij terug gelukkig van? Als jij gelukkig bent, heeft dat een positief effect op de mensen rondom jou.

We zorgen dus niet alleen voor verbinding met jezelf, maar ook terug met die lieve mensen rondom jou want die krijgen het jammer genoeg het hardst te verduren als het met jou niet goed gaat.

Met andere woorden: als jij je terug goed in je vel voelt heeft dat ook een ongelofelijk effect op je partner, je kinderen, je familie, vrienden en collega’s!

Drie mooie pijlers die weergeven wat ik doe en waar ik voor sta. Drie elementen die ook jou verder kunnen helpen. Wil je je verhaal graag eens kwijt? Ik luister graag naar jou en dan bekijken we hoe jij in beweging kan komen.

Ik bied een GRATIS intakegesprek aan van 30 minuten. Klikt het, dan bekijken we welk traject het beste is voor jou.

2 Reacties

 1. francine van meeuwen

  ja ik heb het zelf al mogen meemaken Esther luistert, beweegt en verbindt, DANKJEWEL
  we zien elkaar din tot dan
  grtjes fran

  Antwoord
  • Esther

   Bedankt voor je fijne reactie Francine!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?