Tevreden werknemers, succesvol bedrijf

Mindful Wandelcoaching
in Business

Ik heb 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld in binnen-en buitenland (BE, NL, DE, UK, IRL, Scandinavië), zowel in kleine, middelgrote als grote bedrijven (o.a. Total, GlaxoSmithKline, Coca Cola, Reckitt Benckiser, Nutricia, Estée Lauder,…).

Zijn er medewerkers in je bedrijf die gestrest zijn en terug een fysieke en mentale opkikker kunnen gebruiken? Of zijn er die al thuis zitten met een burn-out?

Als wandelcoach van Mindful Run werk ik volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Stap voor stap werken we samen aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel, zodat medewerkers weer in hun kracht komen te staan.

Mindful Run Wandelcoaching is helder en effectief. De methodiek richt zich op Bewegen, Ademhaling, Mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

Een 1-op-1 coachingtraject bestaat uit 5 sessies van 2 uur plus één terugkomsessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingtraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis. Op aanvraag kan wandelcoaching ook voor teams tijdens de lunch of een ander moment van de dag.

Resultaat bij de medewerker

  • Positief zelfbeeld en een betere lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding.
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
  • Bewustwording van houding en gedrag
  • Terug ‘drive’ om zaken aan te pakken
Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en de coachvraag van de medewerker duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is deze coachvraag helder. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we daarmee aan de slag. De locatie van de coachings kan in onderling overleg. De gesprekken vinden voornamelijk buiten plaats, bij extreme weersomstandigheden kan de coachingsessie toch doorgaan maar in de praktijk of op het bedrijf.

Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt.

Ik help de mensen in jouw bedrijf vooruit. Eens praten?

Invest in yourself! You can afford it, trust me.

Ik voel me echt super, het resultaat van jouw geweldige begeleiding
werpt echt zijn vruchten af…… HEERLIJK!