Je kan veel meer dan je zelf denkt!

Wie ben ik?

Als werkende mama heb ik lange tijd geprobeerd meer dan goed te doen voor iedereen; de baas op het werk, mijn kindjes en partner, familie en vrienden…   Tot ik ineens tegen de muur knalde. De garagepoort eigenlijk. Deuken in zowel de auto als de poort. Plichtsbewust als ik was ben ik toch nog gaan werken.  Een week later zat ik huilend bij de dokter, alle alarmbellen gingen af. Ik kon niet anders dan stilstaan bij m’n leven en wat ik nu ècht wilde..

Een cursus persoonlijke ontwikkeling bracht heel wat inzichten. Altijd alles goed willen doen voor iedereen en de lat hoog leggen dat vreet energie. Dus ik leerde over ‘grenzen stellen’ en ‘zelfzorg’. Ik wou ook terug met mensen gaan werken in plaats van met systemen. Zowel mijn man als coach geloofden in mij en dat heeft me ontzettend geholpen. Ik geloof zelf heel sterk in life-long learning, blijven leren en groeien houdt je mentaal fit. Ondertussen ziet mijn leven er dan ook compleet anders uit. Ik ben opnieuw een blije mama en partner, vol levenslust en energie.  Werken is geen opgave meer maar een passie! Als ik het kan, kan jij het ook!

Mijn kernwaarden

Open en respectvol

Persoonlijke ontwikkeling

Verantwoordelijkheid

Resultaatgericht

Enkel het beste voor jou

Ook ik werk aan mezelf!

 – -Basic/Advanced/Executive level @ IR Coaching Academy

3-daags seminarie ‘Turning Point’ – Paul Martinelli & Inge Rock

Dagseminarie Leiderschap – John C. Maxwell

Introductie NLP

10-daagse Opleiding Stress- en Burn-out Coach @ CBTra

Online Opleiding ‘21 Laws of Leadership’, ‘Everybody Communicates, few connect’, ‘Becoming a person of Influence’, ‘Intentional Living’ (John C. Maxwell) – Neo Vita Coaching
Online Opleiding ‘Awaken the leader within you’ – Neo Vita Coaching

Professioneel Trainer – Syntra jaaropleiding
Road to Action – Unizo

DISC Factor Certificatie – DISC Factor B.V.
Wandelcoaching – Mindmoves

Loopbaanbegeleiding – GrOw for it

Jaartraject voor vrouwelijke ondernemers – Unizo

Postgraduaat ‘Relatie- en Communicatiewetenschappen’ – UHasselt (ongoing ’23-’24)