De 5 Talen van de Liefde

Meer harmonie, liefde en verbinding in huis!

Te gast op TV Plus bij Cynthia Reekmans

Het zijn geen gemakkelijke tijden op het gebied van de liefde. Lockdowns, thuiswerk, onzekerheid zorgen voor heel wat onrust in huis en dan lopen de spanningen op of de sleur komt erin.

In deze video ben ik te gast in My Beautiful Life op TV Plus en praat ik met Cynthia Reekmans over ‘De 5 talen van de liefde’. Hoe kan je ervoor zorgen dat je (terug) connectie maakt met de mensen die je graag ziet? En wat heeft wiskunde met liefde te maken?

Benieuwd? Veel kijkplezier!

Esther

2 Reacties

 1. Miranda Hollander

  Mooi uitgelegd Esther, ik heb er zeker wat van geleerd! Vooral taal 5, daar kwam bij mij de brok van in mijn keel, daar verlang is zo naar. Mijn partner spreekt de taal in zorgen dat ik mijn droom huis krijg. Ik ben meer van de fysieke en kadootjes (gezien worden).

  Er is zeker werk aan de winkel en zal de tank gevuld mogen worden.
  Ik heb jou toen ook verteld dat Jaco in een burn-out zit, dat vind ik lastig om mee om te gaan, hij wissels te vaak van zijn gemoedstoestand.

  Antwoord
 2. Rik Walbers

  Dag Esther
  Voor de eerste keer jou gezien omdat ik het op tv niet kan zien.
  Een heel goede uitleg en een waarheid om even bij stil te staan, dank u.
  Groetjes.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Ik stop ermee!

Ik stop ermee!

Over groeien als mens en ondernemer; over sterke waarden.