Zij zeiden ‘JA’!

Dit dachten ze …

De coaching was voor mij zeer zinvol. Ik heb antwoorden, inzichten en handvaten gekregen voor de grote vragen, kleine en grote problemen waar ik in mijn privé- maar ook in mijn werksituatie moeite mee had en mijn energie om er op een positieve manier mee om te gaan, heeft een opkikker gekregen en daar had ik nood aan. Dankjewel!
FVM – zorgsector – coaching
Bedankt Esther, ik voel me stukken beter! Nu weet ik ook dat ik de juiste beslissing genomen heb en ik ga volledig voor mijn geluk en toekomst. Het was zoveel meer dan ik verwacht had. Je bent ervoor geboren, doe zo verder!
AV – onderneemster – coaching
Onlangs botste ik tegen de spreekwoordelijke muur. Omdat ik geen zin had om ter plaatse te blijven trappelen en (over)ijverig zocht naar antwoorden om mijn situatie op te lossen, ging ik op zoek naar een loopbaancoach. Vrij toevallig kwam ik bij Esther terecht. Na het intakegesprek wist ik meteen dat zij de geknipte persoon was om me te begeleiden; ik heb nogal een boontje voor enthousiaste, gedreven en positieve mensen. Esther heeft me heel stapsgewijs tot inzichten laten komen en maakt daarbij gebruik van een indrukwekkende ‘coachtrukendoos’. Ze stemde haar sessies bovendien af op mijn persoonlijkheid. Dankzij Esthers coaching kreeg ik woorden om dingen te benoemen en trok de mist in mijn hoofd beetje bij beetje op.
EW – leerkracht – loopbaancoaching
Lieve Esther, even was ik mijn weg kwijt …dankzij jou vond ik hem terug. Een dikke pluim voor jou! Voor je manier van werken, je persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Telkens ik naar jou kwam, was het een beetje als “thuiskomen, weer een beetje dichter bij mezelf komen”. Je doet dit schitterend en professioneel!
DP – onderneemster – coaching
Bedankt voor het luisterend oor, de nieuwe inzichten, de bruikbare tools en de deugddoende ondersteuning. Bedankt om me terug hoop en goesting te geven in de toekomst!
FT – zorgsector – coaching
Ongelooflijk hoe goed ik me nu terug voel in vergelijking met enkele maanden terug! Weer helemaal de oude … zonder pijn, redelijk zelfzeker, vol energie … kortom wat een verschil! Jij zegt dat ik het zelf heb gedaan, maar ik kwam wel steeds met een boost uit jouw deur! Je aanpak werkt wel, nl. niet blijven hangen in zelfmedelijden, maar de koe bij de horens vatten en toekomstgericht werken. Je hebt me handvaten aangereikt en soms ook wel dingen afgestoft die ik eigenlijk wel wist, maar even vergeten was. Ik vind het super wat je doet en hoop dat je nog veel mensen kan helpen.
SS – leerkracht – coaching
Esther, jij bent het levende voorbeeld van een hele mooie ‘toepassing’ op wat we leren. Je bent geworden wat je wil, je doet het met je hart, je inspireert en je doet dat super!
KW – privésector – workshop
Invest in yourself! You can afford it, trust me.