Een goede verbinding leidt tot succes

Jouw bedrijf en ik

Ik heb 15 jaar ervaring in het geven van opleidingen in binnen-en buitenland (BE, NL, DE, UK, IRL, Scandinavië), zowel in kleine, middelgrote als grote bedrijven (o.a. GlaxoSmithKline, Coca Cola, Reckitt Benckiser, Nutricia, Estée Lauder,…).

Je kan kiezen voor een 1-op-1 setting of gepersonaliseerde sessies voor kleine en grotere groepen tot 20 personen. Voorbereiding is voor mij ontzettend belangrijk en ik zet graag de puntjes op de i! Ik hou ervan om ervaringsgericht te werken, ik noem het zelf ‘coachend teachen’ en laat heel veel vanuit de groep komen. Inzichten creëren en de nodige bruikbare tools aanreiken, zo werk ik het liefst. Laat je werknemers dus in groep van elkaar leren en groeien!

Hieronder enkele thema’s die me nauw aan het hart liggen. Natuurlijk heeft elk bedrijf zijn eigen noden, daarom kom ik graag langs voor een verkennend gesprek zodat ik hierop kan inspelen en we doelgericht te werk kunnen gaan.

Het vaste aanbod omvat:

Communicatie en Connectie,
DISC Persoonlijkheidsstijlen en Communicatie,
Probleemoplossend denken vanuit menselijk oogpunt

andere thema’s zijn: Persoonlijke ontwikkeling, Zelfvertrouwen en Assertiviteit

Wat brengt dit jou als bedrijf?

  • Waardevolle inzichten die zorgen voor een betere verstandhouding tussen collega’s, leidinggevenden, klanten,…
  • Werknemers die zich gewaardeerd voelen, komen met goesting werken, zorgen voor een betere werksfeer, presteren beter en hebben meer veerkracht
  • Sterkere, effectievere teams
  • Hogere productiviteit dus betere resultaten dus bloeiend bedrijf
Ik help de mensen in jouw bedrijf vooruit. Eens praten?

Invest in yourself! You can afford it, trust me.

Ik voel me echt super, het resultaat van jouw geweldige begeleiding
werpt echt zijn vruchten af…… HEERLIJK!